Vesti iz fudbala

Kristijano Ronaldo: Očekujem da će sve više igrača iz Evrope dolaziti u Saudijsku Arabiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.06.2023 09:50
Kristijano Ronaldo: Očekujem da će sve više igrača iz Evrope dolaziti u Saudijsku Arabiju Tanjug/AP Photo/Petr David Josek, File

Najveća fudbalska zvezda u Saudijskoj Arabiji, Kristijano Ronaldo, prokomentarisao je činjenicu da sve vreći broj igrača dolazi da igra u pomenutoj zemlji.

Naime, poslednji koji su tako nešto učinili su francuski fudbaleri, Karim Benzema i Ngolo Kante, te su novinari upitali Portugalca da li je iznenađen tom odlukom:

"Nije me iznenadilo, ali sam veoma srećan što vidim da ljudi širom sveta sada obraćaju pažnju na šampionat Saudijske Arabije. Verujem da će liga nastaviti da se razvija i da će mnogi igrači iz evropske doći ovde da igraju“, rekao je Ronaldo.

 

 

Podsetimo, iskusni Portugalac je zimus došao iz Mančester junajteda:

“Ovde su me navijači neverovatno prihvatili i bodrili, a oni koji me prate nastavljaju ovo nevjerovatno putovanje. Svaka liga i zemlja su različiti, veoma sam ponosan što sam igrao u tri različite lige u Evropi i u svakoj osvojao titule. Najveća razlika koju sam zatekao u Saudijskoj Arabiji je očigledno vrućina i prilagođavanje rasporeda treninga da treniram uveče kada je hladnije. Sada sam se već navikao na to", podvukao je Ronaldo.