Vesti iz fudbala

Znao sam da će Rajs biti dobar igrač, ali ne da će biti ovoliko dobar: Slaven Bilić nahvalio kapitena Vest Hema

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.06.2023 13:39
Znao sam da će Rajs biti dobar igrač, ali ne da će biti ovoliko dobar: Slaven Bilić nahvalio kapitena Vest Hema Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Hrvatski stručnjak, Slaven Bilić pruži je svojevremeno priliku kao trener Vest Hema Deklanu Rajsu, ali priznaje da nije mogao da pretpostavi da će engleski reprezentativac postati jedan do najboljih svetskih igrača na svojoj poziciji.

Prema navodima ostrvskih meidja vezni fudbaler "čekićara" će u sredu, 7. juna u finalu Lige konferencija protiv Fiorentine (TV Arena 1 Premium) odigrati poslednji meč za klub iz Londona, koji će za njegovu slobodu dobiti oko 100 miliona evra.

 

 

"Verovao sam u Rajsa. Smatrao sam da bi jednog dana mogao da postane i kapiten Vest Hema jer sam video da je bio posvećen onome što radi i vrlo pouzdan. Ai iskreno rečeno, nisam mogao da pretpostavim da će biti ovoliko dobar. Ne mogu da lažem kako sam verovao da će biti najbolji vezni fudbaler u Premijer ligi", rekao je Bilić.

Deklan Rajs je odigrao 244 meča za klub iz istočnog Londona, postigao je 15 pogodaka, a trenutno je jedan od najtraženijih fudbalera na tržištu za čije su usluge zaintereosvani Arsenal, Mančester junajted i Bajern Minhen