Premijer liga

Arsenal ponudio 93 miliona, Vest Hem traži više: Rajs za sada ne napušta "ćekićare"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.06.2023 16:04
Arsenal ponudio 93 miliona, Vest Hem traži više: Rajs za sada ne napušta "ćekićare" Tanjug/AP Photo/Petr David Josek

Najbolji fudbaler Vest Hema Deklan Rajs, sigurno će ovog leta napustiti redove aktuelnog osvajača Lige konferencija, ali kako sada stavari stoje, njegov novi klub neće biti Arsenal.

Prema pisanju ostrvskih medija "tobdžije" su ponudile gradskom rivalu 93 miliona evra za reprezentativca Engleske, ali su na "Olimpijskom stadionu" u Londonu to odbili.

 

 

Navodno, "čekićari" smatraju da posle jedne od najboljih sezona u istoriji kluba mogu da dobiju više novca za svog kapitena i nadaju se pozivu Mančesters sitija, koji bi mogao da plati i više od 100 miliona evra, a pominje se i interesovanje Bajerna.

S druge strane, menadžer Arsenala, Mikel Arteta pod hitno želi da relizuje transfer jednog od najboljih fudbalera Premijer lige, pa treba očekivati da rukovodstvo ovog kluba uskoro pošalje novu, malo izdašniju ponudu na adresu Vest Hema.

Rajs (24) je u Vest Hem stigao 2014. iz Čelsija, a za "čekićare" je postigao 15 golova na 245 mečeva. On je prošao sve omladinske selekcije Republike Irske, a za prvi tim ove zemlje odigrao je tri utakmice, da bi posle toga odlučio da nastupa za seniorski tim Engleske.