Vesti iz fudbala

Rumuni "dovode" Milojevića u Kluž: Doskorašnji trener Crvene zvezde na ceni u komšiluku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.05.2023 16:48
Rumuni "dovode" Milojevića u Kluž: Doskorašnji trener Crvene zvezde na ceni u komšiluku TV Arena sport

Miloš Milojević postao je bivši trener Crvene zvezde čim je rukovodstvo osvajača šest poslednjih izdanja Mozzart Bet Superlige i tri Kupa Srbije dogovorilo dolazak Baraka Bahara na "Rajka Mitića", ali je mladi stručnjak ostao na klupi crveno-belih da sa ekipom odbrani drugi deo duple krune i ostavi veliku stvar u amanet kolegi iz Izraela.

Sada kada je završio sa svim obavezama u Zvezdi ima slobodu izbora novog angažmana, pa se njegovo ime ovih dana dovodi u vezu sa raznim klubovima van Srbije. Poznati rumunski sajt "gsp.ro" poslednji je lansirao vest u vezi dalje karijere Milojevića, jer njegove informacije kažu da Kluž želi potpis eks šefa struke Malmea i Hamarbija.

 

 

Tačnije, jedan deo rukovodstva najtrofejnijeg kluba Rumunije u poslednjoj decenji, čija je ambicija da sledeće sezone ode dalje od Farula i FCSB-a, jer je ove izvisio za titulu. U tom smislu, pomenuta priča ne deluje da je bez osnova, imajući u vidu da je Milojević na rastanku od crveno-belih poželeo da se i u novom klubu bori za trofeje.