Vesti iz fudbala

Milojević nagrađen za dobra izdanja u Emiratima: Bivši trener Zvezde produžio ugovor sa Al Vaslom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.01.2024 17:13
Milojević nagrađen za dobra izdanja u Emiratima: Bivši trener Zvezde produžio ugovor sa Al Vaslom MN Press

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miloš Milojević, potpisao je novi ugovor sa Al Vaslom. Klub iz Ujedinjenih Arapaskih Emirata dogovorio je dvogodišnju saradnju sa srpskim stručnjakom nakon ostvarenih odličnih rezultata u domaćem prvenstvu.

Tokom proteklih šest meseci Milojević je na klupi Al Vasla zabeležio devet pobeda i tri remija. Klub je trenutno prvi sa 30 bodova, a bivši šef stručnog štaba Zvezde je tri puta proglašavan za trenera meseca tamošnjeg prvenstva.

"Uz velikodušan blagoslov i neograničenu podršku njegovog visočanstva šeika Ahmeda Bin Rašida Al Maktuma, Al Vasl je produžio ugovor sa trenerom Milošom Milojevićem na još dve sezone. Odluka o produženju usledila je nakon što je Upravni odbor kluba potvrdio nepohodnost trenerovog nastavka rada sa timom sa kojim je ostvario odlične rezultate u prethodnih šest meseci. Trener je izrazio zadovoljstvo ovakvom odlukom", stoji u saopštenju.

 

 

Al Vasl je, inače, po titulama, treći klub u Emiratima. Do sada je sedam puta bio šampion, iza Al Aina (14) i Šababa Al Ahlija (8).

Podsetimo, Milojević je preuzeo klub sa Bliskog Istoka 6. maja po završetku mandata u Crvenoj zvezdi, gde je prethodne sezone osvojio duplu krunu.