Vesti iz fudbala

Žarko Lazetić pred polufinale Kupa: Zvezda jeste favorit, ali nema predaje

komentari (0)

Izvor: tanjug

16.05.2023 11:44
Žarko Lazetić pred polufinale Kupa: Zvezda jeste favorit, ali nema predaje MN Press

Trener TSC-a, Žarko Lazetić priznaje da je Crvena zvezda favorit u utakmici polufinala Kupa Srbije koja je na programu u sredu od 18.30 časova (TV Arena 1 Premium), ali i naglasio da se njegov tim neće predati.

Tim iz Bačke Topole je već obezbedio plasman u Evropu, to je ajveći uspeh kluba u istorii i sve što se uradi preko toga je dodatni bonus.

"Veliki je ovo uspeh, ovde je svaka utakmica eliminaciona i ja još jednom čestitam igračima i klubu na postignutim rezultatima i u sezoni i u Kupu. Kada se dođe do polufinala svaka ekipa ima šansu, ali mi igramo protiv najjačeg mogućeg protivnika, protiv šampiona koji nas je i prošle godine u ovom takmičenju pobedio 4:0. Znamo da kada Zvezdi nešto želi i kada su u nečemu 100 odsto teško je protiv njih. Čestitam i njihovom treneru, koji bez obzira na dešavanja u klubu, veliku prednost i nedoumicu da li ostaje u Zvezdi ili ide, i dalje pobeđuje utakmice. Oni su nam, bez dileme, najteži rival. Nadam se da ćemo na predstojećem meču, ove sezone, pokazati da jesmo i koliko napredovali", rekao je Lazetić, saopšteno je iz kluba.

Šef stručnog štaba najprijatnijeg iznenađenja Mozzart bet Superlige Srbije je istakao da su pred njegovom ekipom još tri ili četiri utakmice koje mogu da preokrenu sezonu.

"Što se mene tiče igrači su već napravili fenomenalan posao, bez obzira na rezultate u nekoliko predstojećih utakmica. Naravno, sada svi želimo više, da pobeđujemo u svakom duelu do kraja i trudićemo se da se koncentrišemo na svaki predstojeći. Želja nam je da meč protiv Zvezde odigramo najbolje što možemo i da se posle njega spremamo za sve ostalo što nas očekuje", istakao je Lazetić i dodao:

"Želimo da igra najbolji, najsvežiji i najspremniji tim. Roster nam je ograničen zbog Mirčevskog i Radina koji su povređeni, ali izvešćemo najbolju moguću ekipu, onu za koji smatramo da može da parira Zvezdi, a za naredne utakmice ćemo se konsultovati sa lekarskom službom i kondicionim trenerima. U sredu ću od igrača tražiti da se nadigravaju, ponavljaću im kako moraju da uživaju u prilici da se takmiče sa ovakvim protivnikom, a probaćemo i da se nametnemo koliko god budemo mogli".