Vesti iz fudbala

Izet Ljajić na kromilu Radničkog NB, debi sutra protiv RFK Novog Sada

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.11.2023 16:30
Izet Ljajić na novom iskušenju MN Press
Izet Ljajić na novom iskušenju

Dugogodišnji trener u Noivom Pazaru Izet Ljajić imenovan je danas za novog trenera Radničkog sa Novog Beograda. On je na kormilu nasledio Branka Čavića, a debi će imati već sutra kada "majstorima" u derbiju začelja 17. kola Mozzart bet Prve lige Srbije gostuje RFK Novi Sad.

"Zvao me je prvi čovek Radničkog Dragan Aca Bulić. Jednostavno, nisam mogao da ga odbijem. Moji motivi su isključivo sportski. Poštujem klub sa Novog Beograda. Igrao sam na tom stadionu mnogo puta, ali u dresovima mlađih selekcija Rada i Partizana. Imamo još četiri utakmice u 2023. Pokušaćemo da ostvarimo što bolji rezultat. Mislim da je Radničkom mesto u prvoligaškom plej-ofu. U mom stručnom štabu je i bivši golman Novog Pazara Borivoje Ristić. Uspešno smo sarađivali kraj Jošanice", istakao je Ljajić za Mozzartsport.

Radnički je 13. na tabeli sa 14 bodova, Nov sad na čijem je kormilu Vidak Bratić ima tri manje i nalazi se u seriji od tri poraza. Ljajić i Bratić će imati priliku da se pozdrave samo pre meča, jer trener Novosađana zbog kartona mora da sedi na tribinama.

Mozzart bet Prva Liga Srbije, 17. kolo

Petak

Mladost GAT - Smederevo 13.00

Radnički NB - RFK Novi Sad 13.00

Subota

Jedinstvo Ub - Grafičar 13.00

Metalac - OFK Beograd 13.00

OFK Vršac - Radnički SM 13.00

Sloboda - Tekstilac 13.00

Mačva - Kolubara 15.00

Dubočica - Inđija odloženo

 

Standings provided by Sofascore