Vesti iz fudbala

Važna tri boda, protiv Grčke još ubedljivije: Selektor Zečević nahvalio fudbalerke Srbije, ali uočio i slabosti u pobedi nad Ukrajinom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.09.2023 19:08
Važna tri boda, protiv Grčke još ubedljivije: Selektor Zečević nahvalio fudbalerke Srbije, ali uočio i slabosti u pobedi nad Ukrajinom FSS

Fudbalerke Srbije bile su bolji rival od Ukrajine u prvoj utakmici Lige nacija, rezultat od 2:1 je trebalo da bude još ubedljviji, a tri osvojena boda su veoma značajna pred nastavak takmičenja, kaže selektor Dragiša Zečević.

Prema njegovim rečima, ova generacija je pokazala da poseduje kvalitet, ali u ovako važnim mečevima mora da bude više fokusirana kako joj se ne bi događale greške kao ona iz prvog poluvremena kad je rival poveo.

 

 

"Čestitam devojkama na poeebdi i ovo su veoma važna tri boda za nas. Prvo poluvreme nije bilo dobro, nisu radile ono što smo se dogovarali, ali su u nastavku pokazale kvalitet. Žao mi je samo što nisu ostvarile ubedljiviju pobedu, a imale su nekoliko prilika da postignu još neki pogodak", ističe Zečević.

Srbija naredni meč u okviru Lige nacija igra u utorak, 26. septembra u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a rival će joj biti selekcija Grčke.

"Ovo je nivo fudbala na kojem se svaka greška plaća i devojke moraju da budu koncentrisanije. Verujem da ćemo u utorak protiv Grčke biti na mnogo boljem nivou i da ćemo ostvariti ubedljiviju pobedu", kaže selektor Srbije.