Vesti iz fudbala

Nastavljamo dalje, sigurno idemo na EP: Dragiša Zečević posle remija sa Škotskom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.04.2024 08:57
Alegra Poljak na meču protiv Škotske u Leskovcu FSS
Alegra Poljak na meču protiv Škotske u Leskovcu

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da ostvari trijumf u uvodnom meču kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvestvo, ali slektor Dragiša Zečević nije nezadovoljan nakon 0:0 protiv Škotske.

Šta više, iskusni stručnjak smatra da su njegove igračice odigrale dobar meč i nema ni najmanju sumnju da će biti obezbeđen plasman na završni turnir.

 

 

"Prvo poluvreme nije bilo toliko dobro, ali drugo jeste i imali smo nekoliko prilika da rešimo pitanje pobednika. Ipak, igrali smo protiv izuzetno jake selekcije Škotske koja je pokazala kvalitet. Devojke su se borile do poslednjeg atoma snage i ja sam siguran da ćemo mi uspeti da se plasiramo na Evropsko prvenstvo", poručio je selektor Zečević.

Ono što je selektoa Srbije posebno obradovalo u duelu prov Škotske bile su pune tribine na stadionu u Leskovcu, a dugo posle kraja utakmice reprezentativke su deliel autogramei slikale se sa okupljenim navijačima.

"Hvala navijačima što su bili uz nas, a verujem da će biti i dalje je rove devojke to zaslužuju. Mi već 9. aprila u đeru igramo novi meč kvalifikacija protiv selekcije Izraela koji jeste kvalitetan tim, ali verujem d aćemo na tom susretu uspeti da zabeležimo pobedu", rekao je Zečević za sajt Fudbalskog saveza Srbije.