Vesti iz fudbala

Selektor Zečević saopštio na koga računa za baraž Lige nacija protiv Islanda: Na spisku 21 fudbalerka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.02.2024 14:47
Selekrtor ženske fudbalske reprezentacije Srbije, Dragiša Zečević MN Press
Selekrtor ženske fudbalske reprezentacije Srbije, Dragiša Zečević

Selektor ženske fudbalske reprezentacije Srbije, Dragiša Zečević saopštio je spisak igračica na koje računa za dvomeč protiv nacionalnog tima Islanda u baražu za plasman u A diviziju Lige nacija.

Pred našom najboljom ženskom reprezentacijom nalaze se dva veoma važna duela, a Dragiša Zečević će u njima moći da računana proverene snage.

 

 

Na spisku selektora se nalazi 21 igračica i to: Miica Kostić, Sara Cetinja, Jefimija Škandro, Violeta Slović, Živana Stupar, Sofija Sremčević, Tijana Filipović, Vesna Milojević, Marija Ilić, Tajla Džej Vlajnić, Emilija Ema Petrović, Jelen Čanković, Dina Blagojević, Jovana Damnjanović, Nina Matejić, Miljana Ivanović, Nevena Damnjanović, Anđela Krstić, Anđela Frajtović, Isidora Vučković, Alegra Poljak, Milica Mijatović i Mina Čavić,

Prvi meč izabranice selektora Dragiše Zečevića igraju 23. februara u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u u Staroj Pazovi, a revanš je četiri dana kasnije, 27. februara u Rejkjaviku.

U slučaju plasmana u elitnu diviziju evropskog fudbala, naše dame bi izborile i povoljniji šešir pred žreb grupa za novi ciklus kvalifikacija za Prvenstvo Evrope.

U ostalim mečevima baraža za plasman u „A“ diviziju Lige nacijha parovi su: Mađarska – Belgija, Bosna i Hercegovina – Švedska i Hrvatska – Norveška.