UEFA Liga šampiona

Dogovor je postignut: Rakonjac posle Crvene zvezde karijeru nastavlja u Bačkoj Topoli

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.07.2023 10:29
Dogovor je postignut: Rakonjac posle Crvene zvezde karijeru nastavlja u Bačkoj Topoli FK TSC

Crnogorski fudbaler Marko Rakonjac naredne sezone će igrati za TSC kao pozajmljen igrač moskovske Lokomotive, saopštio je klub iz Bačke Topole.

Mladom, dvadesetrogodišnjem fudbaleru će to biti četvrti klub u Mozzart Bet Superligi budući da je pre toga branio boje Čukaričkog, IMT-a i Crevene zvezde u kojoj je, takođe, nastupao kao pozajmljeni igrač ruskog kluba.

 

 

"Mladi, perspektivni crnogorski centarfor koji je ranije nosio dres Crvene zvezde i Čukaričkog stiže na pozajmicu iz ruske Lokomotive. Marko, dobrodošao u TSC porodicu", stoji u objavi TSC-a.

Rakonjac bi trebalo da predstavlja veliko pojačanje za ekipu trenera Žarka Lazetića pred početak sezone u Mozzart Bet Superligi Srbije kojoj TSC brani vicešampionsku titulu i igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a sigurno je obezbedila grupnu fazu Lige Evrope.

Klub iz Bačke Topole će u subotu 29. jula u okviru 1. kola novog šampionata ugostiti Partizan, a u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje ih očekuje dvomeč protiv portugalske Brage.