Superliga Srbije

Satnica starta Mozzart bet Superlige: TSC i Partizan igraju u subotu, Zvezda dočekuje Vojvodinu u nedelju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.07.2023 11:12
Satnica starta Mozzart bet Superlige: TSC i Partizan igraju u subotu, Zvezda dočekuje Vojvodinu u nedelju MN Press

Mozzarrt bet Superliga staruje ovog vikenda, juče su izvučeni parovi i već na startu nas očekuju dva derbija. Kao i prethodnih sezona sve mečeve možete gledati u prenosima na kanalima TV Arena sport, kao i na "Arena cloud", gde vlasnici ovog paketa imaju ekskluzivnu i jedinstvenu mogućnost u svetu da u relanom vremenu mogu da vide sve golove, šanse, a posle meča i hajlajtse.

Vicešampion TSC dočekuje Partizan u subotu od 21.00 čas (TV Arena Premium 1) na svojoj "Areni" i s obzirom na brojna pojačanaja u oba tabora ovaj duel će pomoći i jednima i drugima da se što bolje pripreme za evropske izazove koje ih čekaju. Istog dana igraju se još tri susreta, dva meča se igraju od 18.55, jedan od 21.00 čas.

Šampion Crvena zvezda počinje odbranu titule u nedelju od 20.00 časova (TV Arena Premium 1) kada im stiže novosadska Vojvodina. Izabranici Baraka Bahara su prikazali izuzetnu formu na pripremama, a imaće i olakšan posao jer Novosađani u četvrtak igraju na Kipru prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv APOEL-a. 

Kolo u ponedeljak zatvaraju Mladost i Radnik utakmicom u Lučanima. Svi mečevi će se prenositi na kanalima TV Arena sport.

Mozzart bet Superliga, prvo kolo

Subota

Spartak - IMT 18.55
Čukarički - Radnički Niš 18.55
Voždovac - Javor Matis 21.00
TSC - Partizan 21.00

Nedelja

Napredak - Železničar 18.55
Novi Pazar - Radnički 1923 18.55
Crvena zvezda - Vojvodina 20.00

Ponedeljak

Mladost Lučani - Radnik 19.00