UEFA Liga šampiona

Zvezda uveliko sklapa tim za Ligu šampiona: Glazer menja Borjana, uskoro se očekuju Degenek i Kraso

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.06.2023 12:13
Zvezda uveliko sklapa tim za Ligu šampiona: Glazer menja Borjana, uskoro se očekuju Degenek i Kraso MN Press

Prelazni rok je počeo, a Crvena zvezda se uveliko priprema za grupnu fazu Lige šampiona. Dolaskom novog trenera, Baraka Bahara, bilo je jasno da će doći do velikog broja promena, a mnoge stvari su se već sada promenile.

Naime, kako prenose pojedini srpski mediji, dosadašnji kapiten tima, Milan Borjan, napušta klub i izvesno je da će uskoro biti predstavljen kao novi čuvar mreže Slovana iz Bratislave, a poznato je i ko će biti njegova zamena na golu srpskog šampiona.

U pitanju je izraelski reprezentativac, Omri Glazer, golman na čijem je dolasku Bahar instistirao od samog početka svog angažmana. Kako pišu izraelski mediji, on će na stadion "Rajko Mitić" stići uz obeštećenje u iznosu od oko milion evra.

Takođe, očekuje se i povratak australijskog reprezentativca, Miloša Degeneka. Iskusni štoper je već imao dva mandata u Crvenoj zvezdi i čini se da je Bahar zadovoljan njegovim stilom igre i da ga ima u planovima za iduću sezonu.

Dakle, pozicija golmana je najverovatnije rešena, dolazi i novi - stari defanzivac, a pošto je Zvezdan Terzić najavio i ozbiljna pojačanja u napadu, iščekuje se i promocija francuskog ofanzivca, Žana Falipa Krasoa. Čelnici crveno-belih su juče bili u Francuskoj kako bi finalizirali transfer najboljeg strelca Sent Etijena.

Pored njega, pominje se da je Zvezda zainteresovana i za napadača Atalante, Emanuela Late Lata, dok bi njegova alternativa mogao da bude Mateo Kasijera iz Zenita.