Vesti iz fudbala

Degenek ponovo u Zvezdi? Cenim Bahara, pregovori su u toku

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

11.06.2023 13:15
Degenek ponovo u Zvezdi? Cenim Bahara, pregovori su u toku MN Press

Australijski štoper, Miloš Degenek, velika je želja novog trenera Crvene zvezde, Baraka Bahara.

Degenek je već u branio crveno-bele boje, a za vreme koje je proveo u klubu osvojio je tri titule u Superligi Srbje, kao i jedan kup.

On je u razgovoru za "Sportski žurnal" potvrdio da je bilo kontakta između njega i kluba.

"Jeste, bilo je kontaktata, pričao sam sa ljudima iz kluba i trenerom Baharom. Pregovori su u toku, pa ćemo da vidimo šta će da se desi", počeo je Degenek.

Istakao je da od ranije poznaje Bahara, koji ga je želeo u redovima Makabi Haife.

"Gospodina Baraka Bahara znam od ranije. Tačnije, više od godinu dana. Prvi put smo se čuli kada je bio trener Makabija Haife. Hteo je da idem u Izrael tamo kao zamena za Bogdana Planića. Međutim, do dogovora nije došlo iz drugih razloga koje sad ne bih spominjalo, ali to nije imalo veze s njim. Bahara izuzetno mnogo cenim kao čoveka i stručnjaka. Ostali smo u kontaktu. Učinio je veliku stvar plasiravši se prošle sezone u Ligu šampiona. Makabi Haifa je pod njegovom komandom imala mnogo kvalitetnih mečeva u Evropi, ali i u šampionatu Izraela. Pokazao je kakav je stručnjak i da je zasluženo u Zvezdi. Verujem da će napraviti iskorak i sa crveno-belima", zaključio je Degenek.

Izraelski trener planira velika promene u igračkom kadru za sledeću sezonu u kojoj će Crvena zvezda igrati u Ligi šampiona. Već je obavestio Milana Borjana da neće biti prvi golman, a kako se navodi, ni primarna opcija u napadačkoj liniji neće biti Aleksandar Katai.