Superliga Srbije

Borjan postao živa legenda Crvene zvezde, ali nije u planovima novog trenera? Bahar traži drugog golmana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.05.2023 17:55
Borjan postao živa legenda Crvene zvezde, ali nije u planovima novog trenera? Bahar traži drugog golmana MN Press

Od dolaska iz Ludogoreca, 2017. godine, Milan Borjan pravio je samo velike stvari sa Crvenom zvezdom, ali izgleda da će ovog leta odložiti njene golmanske rukavice i sreću potražiti negde drugde, jer je novi trener Barak Bahar obavestio trofejnog kapitena crveno-belih da ga ne vidi kao prvu opciju među stativama sledeće sezone. 

"Telegraf" je došao do informacije o telefonskom razgvoru "jedinice" reprezentacije Kanade i izraelskog stručnjaka, u kom je doskorašnji strateg Makabija iz Haife saopštio iskusnom Knjinaninu da želi nekog drugog njegovog kolegu na gol liniji u odbrani šeste uzastopne titule i trećeg u nizu osvojenog Kupa Srbije, odnosno već obezbeđenoj grupnoj fazi Lige šampiona. 

Ako se ovaj scenario ispostavi tačnim, a Zvezdin 35-godišnjak ne pristane na ulogu rezerviste Borjan će Ljutice Bogdana 1 napustiti sa 275 odigranih utakmica, devet trofeja, učešćem u dve Lige šampiona, četiri Lige Evrope i jednim datim golom iz penala. Uz velike zasluge za mnoge dobijene bitke, od kojih će se najduže pamtiti one u Evopi, gde je često vadio fleke. 

Bivši član Sivaspora, Rada, Vasluia, Radničkog iz Niša i Korone ima još i godine ugovora sa Zvezdom, pa u slučaju razlaza valja naći obostrano prihvatljiv i isplativ način prevremenog raskida saradnje. Crvena zvezda osim njega u golmanskoj konkurenciji ima Zorana Popovića (na pozajmici u Čukaričkom), Nikola Vasiljevića i mladog Jovana Miladinovića.