UEFA Liga šampiona

Požar, gužve, kolone pešaka: Istanbul u kolapsu pred početak finala Lige šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.06.2023 19:16
Požar, gužve, kolone pešaka: Istanbul u kolapsu pred početak finala Lige šampiona Tanjug/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Nije mnogo vremena ostalo do početka ovogodišnjeg finala Lige šampiona, a prilaz stadionu "Ataturk" na kojem će fudbaleri Mnačester sitija i Intera od 21.00 čas (TV Arena 1 Premium) odlučivati o novom vladaru Evrope, gotovo je nemoguć.

Saobraćajne gužve u Istanbulu jesu redovna pojava, nije to ništa čudno, tim pre što je stadion na kojem će se igrati večerašnji meč stacioniran daleko izvan grada, pa je ekipi TV Arena sport od hotela do novinarskih pozicija bilo potrebno više od dva sata.

 

 

Praktično, u ovom trenutku prilaz stadionu je apsolutno nemoguć, stvorile su se velike kolone vozila, te su mnogi navijači ostavili svoje automobile i krenuli peške.

Uz sve to, u Istanbulu je izbio veliki požar, nad stadionom se nadvija ogroman oblak crnog dima i sve to stvara veliki problem svima onima koji su se uputili da večeras uživo posmatraju meč.

 

 

Prošlogodišnej finale između Real Madridra i Liverpula koje je odigrano u Parizu je kasnilo je 15 minuta zbog velikih gužvi nastalih ispred "Parka prinčeva", ali za sada u Istanbulu svi veruju da se takav scenario neće ponoviti