UEFA Liga šampiona

Moguće pomeranje početka finala u Istanbulu: UEFA razmišlja da ponovi potez od prošle godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.06.2023 20:24
Moguće pomeranje početka finala u Istanbulu: UEFA razmišlja da ponovi potez od prošle godine Tanjug/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Finalni meč ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona između Mančester sitija i Intera mogao bi da bude odložen za nekoliko minuta, javlja ekipa TV Arena sport sa lica mesta.

Kako je tokom direktnog uključenja sa stadiona "Atatrukk" rekao komentator Nenad Milovanović moguće je da se ponovi situacija kakva je bila prošle godine na utkamici između Real Madrida i Liverpula u Parizu.

"Tribina na kojoj se nalaze navijači Intera je već popunjena i postoji mala bojazan ovde na stadionu da dođe do malog pomeranja meča zbog velikih gužvi koje su nastale na prilazima stadionu", rekao je Milovanović.

 

 

Zvaničnih informacija za sada nema, UEFA se nije oglašavala tim povodom, ali među novinarskim ekipama u Istanbulu dopiru takve informacije.

Podsećanja radi u Istanbulu je trenutno veliki saobraćajni kolaps, na koji se nadovezao i požar koji je izbio u jednoj zgradi i zbog toga je navijačima otežano da dođu do satadiona "Ataturk".