UEFA Liga šampiona

Razočaranje u Bajernu: Očekivali smo bolji ishod, nismo iskoristili šanse

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

12.04.2023 13:20
Razočaranje u Bajernu: Očekivali smo bolji ishod, nismo iskoristili šanse Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Mančester siti je u utorak uveče na svom stadionu ubedljivo savladao minhenski Bajern 3:0 (0:0) golovima Rodrija, Bernarda Silve i Erlinga Halanda u četvrtfinalu Lige šampiona.

Izvršni direktor Bajerna, Oliver Kan, izjavio je da su svi u minhenskom klubu razočarani porazom:

"Naravno da smo razočarani rezultatom u Mančesteru. Očekivali smo da bi stvari mogle da budu drugačije posle prvog meča. Mančester siti je svetska klasa i možda najbolji tim u Evropi. Fudbal se svodi na rezultate, ali mislim da smo i mi imali svoje šanse, koje nismo iskoristili", rekao je Kan, koji se obratio igračima po povratku u Minhen.

Potom je istakao da Bajern mora da se okrene narednom meču u Bundesligi protiv Hofenhajma:

"Sada nam ne pomaže da pričamo o negativnim stvarima i o tome gde se grešilo i ko je kriv. Imamo i dalje velike šanse da osvojimo titulu u Bundesligi. Fokus bi trebalo da nam bude na narednu utakmicu u Bundesligi, a onda ćemo da razmišljamo o revanšu protiv Mančester sitija", dodao je Kan.

Revanš duel između Bajerna i Mančester sitija na programu je 19. aprila na "Alijanc areni":

"Znam da stvari ne izgledaju baš najbolje, ali ja sam doživeo neke neverovatne stvari koje samo fudbal može da donese. Naša je dužnost i obaveza da u revanšu damo maksimum i na sve načine pokažemo našim navijačima i celom svetu da ne odustajemo tako lako. Želimo da napravimo preokret koliko god to teško bilo", podvukao je Kan.