UEFA Liga šampiona

Ćavi pod velikim pritiskom: Može da bude smenjen ako ne pobedi Napoli

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.03.2024 11:11
Ćavi Ernandez daje savete igračima Barselone Tanjug/AP Photo/Joan Monfort
Ćavi Ernandez daje savete igračima Barselone

Ukoliko fudbaleri Barselone ne budu pobedili Napoli u revanš meču osmine finala Lige šampiona koji je na programu narednog utorka, vrlo lako se može dogoditi da čelnici kluba uruče otkaz treneru Ćaviju Ernandezu.

Kako prenose španski mediji, u Katoliniji su nezadovoljni igrama ekipe i od šefa stručnog štaba zahtevaju da odvede ekipu u četvrtfinale elitnog evropskog takmičenja, a u prvom susretu u Italiji rezultat je bio 1:1.

 

 

Trener Barselone je još ranije najavio da će se na kraju sezone povući sa klupe španskog giganta, ali izgleda da bi to mesto mogao da napusti i ranije nego što je planirao.

Podsećanja radi, Barsleona je minulog vikenda remizirala protiv Atletiko Bilbaa i tako propustila priliku da smanji zaostatak za vodećim Real Madridom koji ima osam bodova viška.

Uz to, Ćavi je na tom meču dobio i žuti karton što je njegova 21. javnu opomena kao trenera, a isto toliko je dobio i kao profesionalni fudbaler za 17 godina karijere.

Inače, Barselona na susretu protiv Napolija neće moći da računa na Frenkija de Jonga i Pedrija koji su se povredili minulog vikenda i moraće duži vremenski rok da odsustvuju sa terena, što je veliki hendikep za ekipu.