La Liga

Problemi Barselone su veći nego što se misli: Ne samo da je izgubili dva boda, već je ostala i bez De Jonga i Pedrija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.03.2024 10:52
Frenki de Jong u suzama nakon povrede na meču protiv Atletik Bilbaoa Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos
Frenki de Jong u suzama nakon povrede na meču protiv Atletik Bilbaoa

Čini se kao da problemima Barselone nema kraja i umesto da nedelju uveče igrači i navijači ovog tima upamte kao dan kad su se približili lideru na tabeli na šest bodova zaostatka, ne samo da u tome nisu uspeli već ih je zadesio još jedan veliki peh.

Imali su Katalonci priliku da nakon poraza Đirone od Majorke, odnosno remija Real Madrida i Valensije izbiju na drugo mesto La lige i još više se približe madriskom timu, ali u tome nisu uspeli. Odigrali su 0:0 protiv Bilbaoa, ali to nije najveći problem za ekipu trenera Ćaviaj Ernandesa.

 

 

Na susretu u Baskiji povredila su se čak dvojica igrača ovog tima i pod znakom pitanja je da li će njih dvojica moći da pomognu ekipi u narendom meču La Lige protiv Majorke narednog vikenda, a potom ni u meču Lige šampione protiv Napolija 12. marta na svom terenu.

U pitanju su Frenkija de Jong koji je povredio zglob i već u 26. minutu je morao da bude zamenjen i to baš na susretu na kojem je jubilarni 150. put nosio dres Barselone, a zbog povrede je teren u finišu prvog poluvremena i to u suzama napustio i Pedro.

Kako javljaju španski mediji, njih dvojica će u toku današnjeg dana morati da du na detaljne lekarske preglede, ali prve prognoze nisu baš pozitivne.