UEFA Liga šampiona

Igrači Intera će tokom meča protiv Atletiko Madrida nositi crni flor u znak sećanja na preminulog Andreasa Bremea

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.02.2024 11:20
Marko Arnautović na meču protiv Salernitane Tanjug/AP Photo/Luca Bruno
Marko Arnautović na meču protiv Salernitane

Svi fudbaleri Intera nosiće crnu traku oko ruke u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida, a sve u znak sećanja na preminulog bivšeg prvotimca ovog kluba Andreasa Bremea.

Ovu vest italijanski klub je objavio na svojim nalozima na društvenim mrežama, što znači da je dobio odobrenje od UEFA za tako nešto.

 

 

Inače, dd legendarnog nemačkog fudbalera oprostila se i Evropska fudbalska unija iz koje su podsetitli na njegove najvrednije trofeje u karijeri.

"Duboko smo pogođeni saznanjem da nas je napustio Andreas Breme. On je postigao pobedonosni pogodak za Nemačku na Svetskom prvenstvu u Italiji 1990. godine, a takođe je sa Interom osvojio Kup UEFA godinu dana kasnije. Naše misli su sa njegovom porodicom i prijateljima u ovim teškim ternucima", stoji u saopštenju UEFA.

Podsećanja radi, legendarni Nemac je u noći između nedelje i ponedeljka odoživeo srčani udar, brzo je prevežen u lokalnu bolnicu, ali je ubrzo nakon toga preminuo.

 

 

Meč između Intera i Atletiko Madrida na programu je od 21.00 čas na stadionu "Đuzepe Meaca", uz direktan prenos na kanalu TV Arena 1 Premium.