UEFA Liga šampiona

Navijači Intera iz Srbije očekuju pobedu nad Sitijem: "Pazza Inter Serbia" za TV Arena sport otkrili odakle ljubav prema milanskom klubu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.06.2023 17:31
Navijači Intera iz Srbije očekuju pobedu nad Sitijem: "Pazza Inter Serbia" za TV Arena sport otkrili odakle ljubav prema milanskom klubu TV Arena sport

Ulice Istanbula prepune su navijača Intera i Mančester sitija. Oba kluba će imati veliku podršku na stadionu "Ataturk" tokom večerašnjeg finala Lige šampiona (21, TV Arena 1 Premium), a u Tursku je doputovao i veliki broj onih ljubitelja fudbala koji nisu uspeli da pronađu kartu.

Neki od njih će pokušati da je nađu na crnom tržištu, gde se njihova vrednost kreće oko 1.500 evra, a oni drugi će morati da se zadovolje televizijskim prenosom na nekom od gradskih trgova ili ugostiteljskih lokala, gde su postavljeni veliki video bimovi.

 

 

Među onih 70.000 srećnika koji su uspeli da dođu do ulaznica nalazi se i grupa navijača italijanskog kluba iz Srbije, koja je ponela zastavu "Pazza Inter Serbia".

Ekipa TV Arena sport napravila je reportažu sa njima u kojoj su nam otkrili od kada datira njihova ljubav prema "crno-plavima" iz Milana i šta očekuju u večerašnjem susretu protiv Mančester sitija.

Razgovor sa njima biće emitovan u specijalnoj studijskog emisiji pred početak utakmice koja startuje u 19.30 časova na kanalu TV Arena 1 Premium, a pored njih gledaoci će moći da vide još mnogo eksluzivnog materijala iz Istanbula.

Za stručnu analizu pre i posle meča uz naše reportere biće zadužen naš stalni stručni konsultant Ranko Stojić, a svoj stručni ugao izložiće i dobro poznati Luka Jevtović. Njihovi domaćini biće Goran Svilar i Ognjen Drašković