UEFA Liga šampiona

Dragović za TV Arena sport: Hteli smo da uzmemo bod za navijače, nadam se da nisu ljuti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.12.2023 21:11
Fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Dragović MN Press
Fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Dragović

Crvena zvezda je poražena od Mančester sitija (2:3) u poslednjem kolu grupe G Lige šampiona. Šampion Srbije je možda mogao i do boda, ali su crveno-beli imali previše neiskorišćenih prilika.

Upravo o tome je govorio i kapiten srpske ekipe, Aleksandar Dragović. On je istakao kako je Zvezda možda mogla da osvoji i više od jednog boda u ovoj sezoni Lige šampiona.

"Mislim da je moglo više od jednog boda. Borili smo se. Šteta. Znamo protiv koga smo igrali. Hteli smo za navijače da uzmemo bod. Nadam se da se navijači nisu naljutili na nas." izjavio je kapiten ekipe.

"Igrali smo presing "1 na 1" preko terena, imali smo dobre kontre. Falio je taj zadnji pas, da smo bili mirniji možda bi dali još neki gol. Penal ne znam da li je bio. Opet smo se vratili. Ne smemo da ponavljamo iste gređke. Opet smo primili lake golove. Partizan je najvažnija utakmica za nas." istakao je Dragović

Za TV Arena sport je govorio i Uroš Spajić. Povratnik u redove aktuelnog šampiona Srbije se u poslednjih mesec dana ustalio u startnoj postavi tima iako pre toga nije dobijao puno minuta na terenu.

"Nisam igrao dugo i sada sam vezao četiri utakmice. Danas je bilo dosta naporno ali smo izasli hrabro i visoko. Jurili smo se po terenu. Individualni kvalitet je izašao na videlo. Imali smo dobre situacije i mogli smo možda ranije da damo gol. Mislim da se nismo obrukali i da smo mogli do boda." rekao je štoper crveno-belih.

Spajić je rekao kako je plan Baraka Bahara bio da Crvena zvezda igra "1 na 1" sa igračima Sitija i da je to bilo izuzetno teško.

"Jako je teško juriti njihove igrače u situacijama "1 na 1". Šef je želeo to, svesno smo rizikovali.  Ostaje žal, ali idemo dalje. Bila je dobra utakmica i hvala navijačima što su došli." završio je Spajić.