UEFA Liga šampiona

(VIDEO) Openda sumirao utiske sa Marakane i spomenuo navijače Zvezde: Bilo je teško igrati u Beogradu!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.11.2023 23:24
(VIDEO) Openda sumirao utiske sa Marakane i spomenuo navijače Zvezde: Bilo je teško igrati u Beogradu! MN Press

Fudbaler Lajpciga i najskuplje pojačanje nemačkog tima, koji je stigao u Bundesligu iz francuskog šampionata Luis Openda, govorio je posle pobede Lajpciga nad Crvenom zvezdom u četvrtom kolu Lige šampiona.

Glavni favorit u grupi G uz Mančester siti slavio je u Beogradu rezultatom 2:1 i time overio kartu u nokaut fazu elitnog takmičenja.

Nakon meča Openda je proglašen za igrača utakmice, a za TV Arenu sport podelio je utiske.

"Osećaj je sjajan. Plasirali smo se u narednu rundu. Uspeli smo da pobedimo. Uradili smo to zajedno sa našim navijačima i stručnim štabom. Veoma sam srećan, a takođe pošto sam proglašen za igrača utakmice", rekao je Openda i dodao:

"Ne znam koliko daleko možemo da odemo. Moramo da se borimo kao tim. Imamo kvalitet da pobeđujemo utakmice. Moramo da se držimo zajedno kao večeras", rekao je igrač Lajpciga, koji je potom prokomentarisao atmosferu na tribinama.

"Navijači Zvezde su sjajni. Gurali su svoje igrače. Bilo je teško igrati ovde. Ali smo uspeli da smognemo snage i da pobedimo. Ja sam zadovoljan", zaključio je napadač Lajpciga i strelac drugog gola nemačkog tima.