UEFA Liga šampiona

Dobre vesti za navijače Zvezde: Pušten u prodaju dodatni kontigent karata za meč protiv Lajpciga

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.11.2023 10:33
Dobre vesti za navijače Zvezde: Pušten u prodaju dodatni kontigent karata za meč protiv Lajpciga MN Press

Crvena zvezda u utorak, 7. novembra od 21.00 čas (TV Arena 1 Premium) na svom stadionu u okviru 4. kola grupe G Lige šampiona dočekuju nemački Lajpcig, a sa stadiona "Rajko Miitć" danas u obradovali svoje navijače uoči tog susreta.

Naime, kako se navodi u sapštenju crveno-belih, uprava kluba je odlučila da u prodaju pusti dodatni kontigent ulaznica, te će ekipa trenera Baraka Bahara imati još bolju podršku u duelu protiv drugoplasiranog tima u grupi.

"Crvena zvezda obaveštava sve navijače da je na blagajnama stadiona 'Rajko Mitić', kao i onlajn u prodaju pušten određen kontingent ulaznica za duel protiv RB Lajpciga. Naš klub je usled velikog interesovanja svih zvezdaša za meč četvrtog kola grupne faze Lige šampiona, koji će crveno-beli odigrati protiv nemačkog predstavnika, doneo odluku da izađe u susret navijačima iz unutrašnjosti Srbije, kao i svima onima koji dolaze iz inostranstva", navodi se u saopštenju srpskog šampiona i dodaje:

"Na blagajnama 'Marakane', kao i onlajn u prodaju je pušten novi kontingent ulaznica, koje će svi zainteresovani moći da obezbede do početka utakmice. Ulaznice za severnu, zapadnu i istočnu tribinu 'Marakane' važe za numerisana mesta, dok će naš klub obavestiti o rasporedu za sektore kada je reč o južnoj tribini. Zvezdaši, vidimo se na Marakani."

Podsećanja radi, posle tri odigrana kola Lajpcig ima šest osvojenih bodova, od kojih je tri osvojio baš protiv crveno-belih, dok Mančester siti ima maksimalnih devet, a Crvena zvezda i Jang bojs su osvojili po bod i to u međusobnom duelu na stadionu "Rajko Mitić".