UEFA Liga šampiona

Ko kaže da Junajted igra loše? Mi smo na dobrom putu: Ten Hag veruje u pobedu protiv Galatasaraja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.10.2023 15:20
Ko kaže da Junajted igra loše? Mi smo na dobrom putu: Ten Hag veruje u pobedu protiv Galatasaraja Tanjug/AP Photo/Jon Super, File

Odigrali su fudbaleri Mančester junajteda devet utamica ove sezone i pretrpeli čak pet poraza, što je za klub sa "Old Traforda" zaista poražavajuće.

Međutim, trener Erik ten Hag ne smatra da bi trebalo da se "upale sirene za uzbunu", već tvrdi da se njegov tim nalazi na dobrom putu.

"Ne sviđaju mi se konstatacije kako se Junajted nalazi u lošoj formi. Mi jesmo poraženi u poslednjem susretu Premijer lige od Kristal palasa, ali ko može da kaže kako smo odigrali taj meč. Zaista mislim da napredujemo i nemam mnogo toga da zamerim mojim igračima. Naravno, ima tu prostra da se unapredi igra, ali daleko od toga da igramo loše", rekao je holanski stručnjak.

Trener "crvenih đavola", veruje da će njegov tim već u utorak uveče protiv Galatasaraja (21, TV Arena 2 Premium) u okviru Lige šampiona, dokazati istinitost njegovih reči.

"Verujem da ćeno protiv turske ekipe odigrati bolje. Imam opravdani razlog da verujem u to jer vidim koliko se momci trude na treninzima i kako rade. Za taj susret nam se vraća i Antoni, što je dobra stvar. On je u nedelju odradio prvi trening sa ekipom od kada je vraćen u tim, sada je deo grupe i sigurno će biti u konkurenciji za tim", potrvdio je Holanđanin.