Premijer liga

Istraga se nastavlja, ali Antoni može da igra: Mančester junajted vratio Brazilca u tim

komentari (0)

Izvor: Tanjug

29.09.2023 13:20
Istraga se nastavlja, ali Antoni može da igra: Mančester junajted vratio Brazilca u tim Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Čelnici Mančester junajteda vratili su Brazilca Antonija u tim i on bi uskoro mogao ponovo da zaigra, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu engleskog fudbalskog kluba.

Antoni (23) je pod istragom policije zbog optužbi bivše devojke Gabrijele Kavalin koja tvrdi da ju je fudbaler nekoliko puta pretukao u junu ove godine.

"Posle optužbi koje su na njegov račun iznete u junu, Antoni je sarađivao sa brazilskom i britanskom policijom na rešavanju slučaja i nastavlja to da čini i sad", navodi klub u saopštenju i dodaje:

 

 

"Kao Antonijev poslodavac, Mančester junajted je odlučio da se on vrati treninzima u sportskom centru 'Karington' i biće u konkurenciji za sastav ekipe, dok će se istraga policije i dalje nastaviti. Kao klub, osuđujemo svako nasilje i uznemiravanje. Prepoznajemo važnost čuvanja integriteta svih koji su umešani u ovu situaciju i prepoznajemo uticaj koji ove optužbe imaju na one koji su prošli kroz uznemiravanje".

Zbog istrage, Antoni nije konkurisao za sastav "crvenih đavola" u prethodne četiri utakmice, a nije dobio ni poziv za reprezentaciju Brazila u septembarskim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine.