UEFA Liga šampiona

Marko Stamenić: Imamo čemu da se nadamo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.09.2023 21:45
Marko Stamenić: Imamo čemu da se nadamo FK Crvena zvezda

Na konferenciji za medije pred duel Crvene zvezde i Mančester sitija u okviru prvog kola Lige šampiona, trener Beograđana, Barak Bahar, istakao je da njegov tim mora da podigne nivo igre, ali i da Siti mora da ima loš dan.

Sa druge strane, igrač sredine terena, Marko Stamenić, dodao je da je svestan da se od Zvezde očekuje iskorak u elitnom evropskom takmičenju.

"Crvena zvezda je tim od kog se očekuje iskorak u Ligi šampiona, naročito posle sjajnog starta sezone. Fudbal je takva igra, u kom ima mnogo uspona i padova. Pogledali smo se u oči, spremni smo da učimo i imamo pravi pristup, a tako će biti i na sutrašnjoj utakmici. Mančester siti je dokazao da je najbolji tim na svetu, a mi gledamo sebe, trudimo se da napredujemo iz dana u dan i budemo hrabri. Najbitnije je da se svi zalažemo jedni za druge i da se timski branimo, ali i napadamo šampiona Evrope", započeo je Stamenić.

Dodao je i da on i njegovi saigrači imaju čemu da se nadaju.

"Fudbal je magična igra. Kao tim se ne zadovoljavamo malim stvarima, s obzirom da igramo za Zvezdu, uvek idemo na pobedu i tako će biti bez obzira na tim koji je preko puta. Okružen sam dobrim i kvalitetnim ljudima, kako u samoj ekipi, tako i u stručnom štabu, stoga imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu".

Za kraj, napomenuo je da je mentalitet pred ovakve utakmice ključan.

"Razgovarao sam sa svojim saigračima. Pred ovakve utakmice su najvažnije mentalne pripreme, sve je u glavi. Moramo da shvatimo da možemo da igramo protiv najjačih ekipa na svetu, a ubeđen sam da smo sposobni za to, jer smo sami jedna velika ekipa", zaključio je Stamenić.