UEFA Liga konferencije

Trener Nordsjelanda Hof Torup: Ne smemo olako da shvatimo revanš protiv Partizana

komentari (0)

Izvor: Tanjug

30.08.2023 14:17
Trener Nordsjelanda Hof Torup: Ne smemo olako da shvatimo revanš protiv Partizana Guliver

Nordsjeland stiže u Beograd sa gotovo nedostižnom prednošću od 5:0 u revanšu plej-ofa za Ligu konferencije  (četvrtak, 21.00, TV arena 1 Premium), ali pred poletanje trener Johanes Hof Torup je naglasio da njegov tim ne sme da se opusti i zavara rezultatom jer Partizan neće odustati dok sudija ne svira kraj. Što je najavio i Igor Duljaj.

"Važno je ne shvatimo olako revanš u Beogradu, prilično sam siguran da ga tako shvataju i igrači. Velika je konkurencija za mesto u startnoj postavi, jer svi žele da dosta igraju. Nisam uopšte nervozan uoči revanša u četvrtak", rekao je Hof Torup, prenosi zvanični sajt kluba.

Revanš meč biće odigran sutra u Beogradu od 21 sat.

"Imamo visoke zahteve i zbog toga često sebe kritikujemo i kada pobeđujemo. Stalno se usavršavamo, a utakmica u četvrtak je sledeći korak napred u razvoju našeg tima. Sve utakmice moramo ozbiljno da shvatimo i ne može sebi da priuštimo da neke utakmice unapred izgubimo".

U Beograd je poveo 24 igrača, 

"To što smo pobedili na prvom meču 5:0 ništa ne menja. Moramo revanš da odigramo kao što igrali prvo poluvreme u Bukureštu. Znamo da je teren u Beogradu težak za gostujuće timove. Bilo bi fantastično da igramo u grupnoj fazi LK. Međutim, prvo moramo da ostvarimo dobar rezultat u Srbiji", istakao je Hof Torup.

Partizan je danas ostao bez predsednika jer je Milorad Vučelić podneo ostavku.