UEFA Liga konferencije

Verujem da smo dovoljno vešti da budemo bolji u dva meča: Trener Nordsjelanda optimista pred "četiri poluvremena" sa Partizanom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2023 14:37
Verujem da smo dovoljno vešti da budemo bolji u dva meča: Trener Nordsjelanda optimista pred "četiri poluvremena" sa Partizanom Guliver

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Dansku, gde sutra igraju prvih 90 minuta dvomeča plej-ofa kvalifikacija sa Nordsjelandom (18.30, TV Arena 1 Premium), a trener domaćina Johanes Hof Torup, uz dozu opreza, smatra vrlo izvodljivom da njegov tim bude ukupni pobednik i pre "parnog valjka" prođe u neku od grupa Lige konferencije. 

Naravno, ne misli da će posao biti završen već pred publikom kluba sa severa Evrope, odnosno da su crno-beli lak "plen". 

"Imaćemo težak zadatak, ali verujem da smo dovoljno vešti da budemo bolji u dva meča, daćemo sve od sebe. Nadam se da ćemo pred domaćim navijačima da napravimo dobar rezultat uoči revanša u Beogradu", rekao je Torup za zvanični sajt kluba.

Mladi stručnjak kaže za sebe da veoma ceni izabranike svog kolege Igora Duljaja, kao i veličinu i tradiciju protivnika. 

"Odigraćemo četiri poluvremena, kao i protiv ekipe FCSB. Učinićemo sve da ostvarimo što bolji rezultat, ali nećemo da se nerviramo i ako bude nerešeno. Verujemo da možemo da napravimo dobar rezultat u revanšu u Beogradu. Partizan možemo da uporedimo sa FCSB. Igraju na isti način i imaju isti stil, ali su jedan nivo bolji od rumunskog kluba. Naša prednost bi mogla da bude iskustvo koje smo stekli na prethodne dve utakmice, kao i individualni kvaliteti nekih igrača, koji mogu da odluče meč", dodao je trener Nordsjelanda.

Prema njegovim rečima, tražiće od svog sastava da što manje greši i što više obrati pažnju na trojicu rivalskih igrača. 

"Partizan ima pregršt dobrih fudbalera, koji dugo igraju zajedno nekoliko sezona. Igrač sa brojem deset igra na visokom nivou. Tu je i krilni igrač, koji je veoma dobar. Moramo posebnu pažnju da obratimo na brazilskog napadača Mateusa Saldanju", naveo je Torup, misleći pre svega na izraelskog kreativca i šutera Bibarsa Natha. 

Revanš duel između Partizana i Nordsjelanda zakazan je za 31. avgust u 21.00.