UEFA Liga Evrope

Promene u Humskoj, Milorad Vučelić podneo ostavku: Teška srca i mirne savesti - više ne mogu!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.08.2023 12:50
Promene u Humskoj, Milorad Vučelić podneo ostavku: Teška srca i mirne savesti - više ne mogu! MN Press

Prvi čovek fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić podneo je danas ostavku na funkciju predsednika, prenele su Novosti. Prema njihovim informacijama, on je svoju odluku obrazložio svojim najbližim saradnicima u klubu, a između ostalog izjavio je da mu je "funkcija predsednika Partizana bila velika čast, teška dužnost i obaveza".

"Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti - više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali", rekao je Vučelić, a prenose Novosti.

Podsetimo, on je na čelo velikana iz Humske doša 2016. godine, a prethodno je od 2014. obavljao funkciju potpredsednika. Pod njegovim kormilom osvojena je dupla kruna u sezoni 2016 - 2017. Pod njegovim vođstvom crno-beli su tri puta podizali i trofej Kupa Srbije, a za to vreme Partizan je u dva navrata igrao u grupnoj fazi Lige Evrope i isto toliko puta u Ligi Konferencija.