UEFA Liga konferencije

Italijano nakon poraza od Rapida: Uveren sam da ćemo preokrenuti situaciju pred našim navijačima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.08.2023 10:17
Italijano nakon poraza od Rapida: Uveren sam da ćemo preokrenuti situaciju pred našim navijačima Tanjug/(Tano Pecoraro/LaPresse via AP)

Šef stručnog štaba Fiorentine, Vinćenco Italijano, istakao je da veruje da će njegova ekipa izboriti plasman u Ligu konferencija. 

"Viola" je u četvrtak uveče u Beču poražena (0:1) od strane Rapida pogotkom Marka Grula sa bele tačke u 34. minutu. Nije uspeo tim iz Firence da neporažen napusti Austriju, ali to nije previše obeshrabrilo Italijana:

"Lopta nam je previše išla sporo u prvom poluvremenu, čak ni poziciono nismo radili dobro. U drugom poluvremenu je usledila dobra reakcija, što mi je dalo znak da možemo da postižemo golove i prođemo dalje. Dopala mi se reakcija, izgubili smo u prvoj utakmici, ali sada možemo da se fokusiramo i probamo da preokrenemo sitaciju", rekao je šef struke Fiorentine, pa dodao:

"Razmotrićemo sve svoje opcije za revanš. Istina je da igramo kod kuće pred svojom publikom, ali bilo bi veoma nezahvalno da primimo gol iz kontre i jurimo dva gola zaostatka. Uveren sam da ćemo pred našim navijačima odigrati mnogo bolje", podvukao je Italijano.

Podsetimo, srpski reprezentativac, Luka Jović, otpao je sa spiska registrovanih igrača, što znači da će vrlo brzo morati da nađe novi angažman.