UEFA Liga konferencije

Četvrtfinale Lige konferencija na TV Arena sport: Jović ima priliku da zadrži čelo liste strelaca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.04.2023 10:50
Četvrtfinale Lige konferencija na TV Arena sport: Jović ima priliku da zadrži čelo liste strelaca Tanjug/Marco Bucco/LaPresse via AP

Srpski reprezentativac Luka Jović sa šest pogodaka za Fiorentinu najbolji je strelac ovogodišnjeg izdanja Lige konferencija, a večeras protiv Leha (21, TV Arena  u četvrtfinalu ovog takmičenja će imati priliku da uveća golgeterski saldo.

To neće biti ni malo lako imajući u vidu da je domaći tim bez poraza ove sezone na domaćem terenu, ali u Firenci veruju da mogu da ostvare uspeh.

"Spremni smo za sve što nas očekuje u Poljskoj. Igramo protiv tima koji je veoma jak i čvrst na svom terenu i znamo šta nas očekuje. Verujem u svoje igrače, imaju veliki motiv da ostvare što bolji rezultat pred revanš u Firenci i zaista verujem da ćemo u tome uspeti", kaže uoči početka ovog susreta trener italijanskog tima Vićenco Italijano.

Što se najboljih strelaca ovog takmičenja tiče, iza Luke Jovića se nalazi čak šest fudbalera koji su postigli po gol manje od bivšeg igrača Real Madrida, a među njima je i Mihal Skoras iz Leha, pa će ovo večeras biti svojevrsan okršaj vrhunskih napadača.

Liga konferencija, četvrtfinale

Gent – Vest Hem 18.45 (TV Arena 2 Premium)
Anderleht - AZ Alkmar 21.00 (TV Arena sport 3)
Bazel – Nica 21.00 (TV Arena sport 2)
Leh – Fiorentina 21.00 (TV Arena 3 Premium)