UEFA Liga konferencije

Sramno veče, navijači Fenerbahčea nisu zaslužili ovakav rezultat: Javno izvinjenje Dušana Tadića posle "šestice" Nordsjelanda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.12.2023 12:00
Dušan tadić, fudbaler Fenerbahčea, obraća se publici FC Fenerbahche
Dušan tadić, fudbaler Fenerbahčea, obraća se publici

Kao da nije bilo dovoljno to što su porazom od Ludogoreca, u prošlom kolu Lige konferencije, pokvarili dotadašnji savršen učinak u grupi H, fudbaleri Fenerbahčea progutali su sinoć još gorču pilulu na terenu Nordsjelanda, jer su ih Danci ispratili sa velikih 6:1 i zakomplikovali im ostanak u Evropi. 

Lider turske Superlige imao je veći posed lopte, ali ju je svaki čas vadio iz svoje mreže, pa je jedna od zvezdi tima, Dušan Tadić, osetio potrebu da se javno izvini navijačima istanbulskog velikana za doživljeni stres na severu Evrope. 

 

 

"Sramno veče. Ovakvi porazi ne bi smeli da nam se dešavaju jer smo mi Fenerbahče. Izvinjavamo se navijačima koji su došli ovde da nas podrže. Nisu zaslužili da vide ovakav rezultat. Nismo bili sposobni da uradimo ono što smo morali. Mentalno i stavom nismo pokazali partiju kakvu smo želeli. Fokusiraćemo se na meč koji nam dolazi u ponedeljak", rekao je organizator igre i kapiten reprezentacije Srbije i Fenera posle najtežeg takmičarskog poraza svog tima još od sudara sa moćnim Mančester junajtedom 2004. godine. 

Tadić i društvo prvog dana sledeće nedelje igraju sa Sivasporom, u prvenstvu ih ubrzo posle toga očekuje gradski derbi sa Bešiktašem, dok će o svojoj sudbini u LK oslučivati u duelu sa Spartakom iz Trnave, 14. decembra u Turskoj.