UEFA Liga Evrope

Pioli ponovo hvalio Jovića: Bio je naivan, ali zaslužuje svaku šansu

komentari (0)

Autor: Aleksa Janković

23.02.2024 10:00
Fudbaler Milana, Luka Jović proslavlja gol sa saigračima Tanjug/AP Photo/Mathieu Pattier
Fudbaler Milana, Luka Jović proslavlja gol sa saigračima

Trener Milana, Stefano Pioli je nakon utakmica protiv Rena gde je njegov tim poražen (3:2) hvalio Luku Jovića i naveo kako zaslsužuje svaku šansu koja mu je data.

Srpski napadač je protiv francuskog tima upisao svoj prvi nastup u Ligi Evrope u ovoj sezoni. On je počeo meč od prvog minuta, a u 22. je već zatresao mrežu protivnika. 

"Nažalost, on je bio pomalo naivan u nedelju. Dobio je svoju šansu i sve je zaslužio. Ostajem pri mišljenju da ima odlične kvalitet. Zna kako da se pozicionira, ali i da pokrene ekipu. Dobro mu ide i mora da nastavi da daje maksimum. Ima veliku priliku da pokaže da pripada Milanu", rekao je Pioli na duela sa Renom.

 

 

Podsetimo se, Jović je na meču protiv Monce prethodnog vikenda zaradio direktan crveni karton. Protivnički igrač je uspeo da ga isprovocira, a srpski napadač je preterano reagovao i zaradio isključenje.

Milan tako neće moći da računa na njega na u duelima sa Atalantom i Laciom u Seriji A. Jović će moći da se nađe u protokolu tek devetog marta na utakmici sa Empolijem. Reprezentativac Srbije je u ovoj sezoni postigao sedam golova za "rosonere", a uz to je dodao i jednu asistenciju, dok je priliku uglavnom dobijao sa klupe.