Superliga Srbije

Zahid posle debija za Partizan: Nisam dugo igrao, ali je osećaj izvanredan

komentari (0)

Izvor: Tanjug

28.08.2023 11:23
Zahid posle debija za Partizan: Nisam dugo igrao, ali je osećaj izvanredan MN Press

Težak poraz u Danskoj nije se rezultatski odrazio na učinak crno-belih u šampionatu. Javor je pobeđen 3:1, a priliku da debituje dobio je Gajas Zahid. Trener Igor Duljaj poslao ga je na teren u poslednjih 20 minuta.

"Bilo je dobro! Prošlo je dosta vremena od kada sam igrao, ali bilo je neverovatno zaigrati ponovo, osetiti to. Takođe, bila je ovo važna utakmica. Neverovatan je osećaj da igram prvi put za Partizan i radujem se predstojećim utakmicama. Da, u dobroj sam formi, ali opet ponavljam - prošlo je dosta vremena od kada sam igrao. Dobar je osećaj igrati ponovo, ali korak po korak, biću sve bolji i radujem se svim sledećim utakmicama u ovom dresu", rekao je Zahid i dodao da se nada će uskoro da bude 100 odsto spreman.

Aranđel Stojković je postigao jedan gol za Partizan na meču protiv Javora.

"Želim prvo da se zahvalim pre svega svojim saigračima na pogotku, Nathu koji ima oči na leđima. Ovaj gol bih posvetio svojoj porodici, koji su tu uz mene i kad je loše i kad je odlično. Bili smo veoma umorni od početka utakmice, ali mislim da je to samo umor u glavama. Zaista je bilo teško posle poraza u Danskoj. Teško je da se oporave igrači jer nikome nije lako posle tako ubedljivog poraza", naveo je Stojković.

Ponovo su crno-beli primili "evrogol".

"Kad smo primili gol pomislio sam: Je l' moguće da uvek primamo ovako spektakularne golove? Pošto svaki gol koji primimo je neki evrogol "u 90" ili sa velike udaljenosti i zaista sam pomislio - zar opet?!", dodao je srelac za crno-bele.

Partizan u četvrtak od 21.00 čas (TV Arena 1 Premium) igra revanš meč plej-ofa protiv Nordsjelanda a zatim se gostuje u Superligi ekipi IMT-a