Superliga Srbije

Lazetić pred Javor: Mi ne gubimo samopouzdanje i momci dobro podnose negativne kritike

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.08.2023 14:50
Lazetić pred Javor: Mi ne gubimo samopouzdanje i momci dobro podnose negativne kritike MN Press

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić govorio je danas na konferenciji za medije pred duel njegove ekipe sa Javorom koja je na programu u nedelju od 19.30 uz direktan prenos na TV Arena sport 4.

Lazetić je istakao da će utakmica sa Ivanjičanima biti jedna od najzahtevnijih u ovom delu sezone, ali je dodao da ekipa nije izgubila samopouzdanje posle poraza od Brage.

"Teren i stadion u Ivanjici su specifični, pri tom imaju kvalitetnu ekipu, defanzivno dobro organizovanu, koliko sam video svima prave problem i u ofanzivnoj tranziciji, a za to je najviše zaslužan moj kolega, legenda i bivši selektor Radovan Ćurčić", počeo je Lazetić.

Trener kluba iz Bačke Topole osvrnuo se na ubedljive poraze od Brage (0:3 i 1:4) u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Mi ne gubimo samopouzdanje i momci dobro podnose negativne kritike koje su kod nas normalne, a i realnost je takva kakva je. Čestitao bih svima u klubu plasman u grupnu fazu Lige Evrope, što je velika stvar na koju treba da se fokusiramo", dodao je on.

Istakao je i da mu je jasno da ljubitelji fudbala sada drugačije gledaju na njegovu ekipu, što najteže pada igračima u odbrani i golmanu.

"Bragi sam čestitao, naravno da sam znao da su bolji, ali ne toliko kako je izgledalo. Ne treba zaboraviti da su ove sezone uložili 22 miliona u tim. Takmiče se u vrhunskoj ligi i tek će se kroz sezonu pokazati koliko su kvalitetni. Definitivno ne treba da gubimo samopouzdanje obzirom da smo ovim porazom izborili grupnu fazu Lige Evrope. Idemo dalje i pokušaćemo da budemo sve bolji, na maksimalnom nivou i da dolazimo do dobrih rezultata", rekao je Lazetić.