Superliga Srbije

Lazetić uoči meča sa Radnikom: Uvek nam je bilo teško da igramo u Surdulici

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.04.2023 13:19
Lazetić uoči meča sa Radnikom: Uvek nam je bilo teško da igramo u Surdulici MN Press

Utakmica 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije između TSC-a i Radnika iz Surdulice igra se u nedelju od 16.00 uz direktan prenos na kanalu Arena Sport 10.

Sastav iz Bačke Topole je trenutno drugi na tabeli sa 55 osvojenih bodova, dok je ekipa Radnika 15. sa 20 osvojneih poena.

Pred ovaj duel, trener gostiju, Žarko Lazetić, istakao je sledeće:

"Uvek nam je bilo teško da igramo u Surdulici, ne samo zbog terena i uslova koji tamo vladaju, već i zbog kvaliteta njihovih igrača koji su izuzetno organizovani defanzivno i dobri u igri napred jedan na jedan. Uspeli su da se izdignu iz teške pozicije u kojoj su bili, najviše zahvaljujući mom kolegi Đorđeviću koji je pokazao veliku hrabrost kada se vratio u Radnik. U momentu kada su na polusezoni imali samo osam bodova njemu je uspelo da ekipu praktično uvede u zonu plej-ofa. Od njegovog dolaska golove su primali gotovo uvek iz prekida, jedino im je Partizan dao gol iz igre. Opasni su u prekidu i u tranzicijama, pri tom imaju izvanrednog golmana koji uspeva da odbrani mnoge protivničke šanse. O njihovom kvalitetu govori činjenica da su uspeli da pobede Partizan, što nas upozorava da veoma ozbiljno shvatimo utakmicu", rekao je Lazetić.

Odbrambeni igrač Miloš Cvetković se složio da TSC očekuje teško gostovanje.

"Pred nama je još jedan težak meč i ozbiljna ekipa koja ne zaslužuje mesto na tabeli na kome se trenutno nalazi. To su pokazali u prošlom kolu kada im je uspelo da pobede Partizan. Naravno, mi imamo jasan cilj od početka sezone i daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu i približimo se ostvarenju cilja", rekao je Cvetković.