Superliga Srbije

Lazetić uoči susreta sa Radničkim 1923: Odmor niti želimo, niti imamo

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

11.08.2023 19:00
Lazetić uoči susreta sa Radničkim 1923: Odmor niti želimo, niti imamo MN Press

Trener TSC-a Žarko Lazetić govorio je za medije pred susret njegove ekipe sa Radničkim iz Kragujevca koji je na programu u subotu od 18.55 (TV Arena 2 Premium).

Sastav iz Bačke Topole dočekuje Kragujevčane nakon ubedljivog poraza od Brage u kvalifikacijama za Ligu šampiona od 3:0.

"Odmor niti želimo, niti imamo vremena za njega. Živeli smo za prethodnu utakmicu, spremali se za nju i bilo bi apsurdno da se sada žalimo na raspored ili tražimo predah. Sigurno bi se svako menjao sa nama i sada se na krilima prošlog pripremamo za predstojeći duel protiv Radničkog iz Kragujevca", rekao je Lazetić.

Istakao je da je izutetno ponosan na učešće svoje ekipe u Ligi šampiona:

"Ima mesta samo za ponos i za zadovoljstvo jer smo učesnik Lige šampiona. Parirati onakvom protivniku i do kraja ostati svoj zaslužuje da čestitam igračima. S druge strane, što se tiče stručnog štaba i nas, to je arhivirano i igračima sam rekao da zaborave i Bragu i Brumu i Ortu i da u glavi imaju samo Kragujevac, Činedu, Čolovića, Vidosavljevića i ceo tim Radničkog. Naravno da smo spremni i da smo u dobrom momentu. Lepo smo započeli sezonu i verujemo da je pred nama odlična utakmica sa dobrim protivnikom".

Dotakao se Lazetić i loše forme Radničkog, jer su Kragujevčani poraženi u prva dva kola.

"Radnički 1923 je imao težak raspored i loš start. Protiv Novog Pazara su bili neprepoznatljivo loši, ali Čukaričkom su parirali i odigrali egal utakmicu koju su izgubili iz prekida. Kragujevčani imaju izvanrednog trenera, stabilnost i kontinuitet, teško primaju golove i sigurno će biti sve bolji kroz sezonu. Često smo sa njima igrali i dobro se međusobno poznajemo, znamo im i mane i znam da će meč naše dve organizovane ekipe biti odličan. Biće dobra utakmica, spremni smo i nadamo se da ćemo biti u rangu utakmice protiv Partizana i da ćemo pobediti", istakao je Lazetić.