Superliga Srbije

Lazetić uoči meča sa Železničarom: Ako moji igrači ne shvate ozbiljno ovu utakmicu, bolje da ne idemo u London

komentari (0)

Izvor: Tanjug

15.09.2023 17:20
Lazetić uoči meča sa Železničarom: Ako moji igrači ne shvate ozbiljno ovu utakmicu, bolje da ne idemo u London MN Press

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je na konferenciji za medije pred meč sa Železničarom, da je svaka utakmica važna i da nema mesta opuštanju.

Fudbaleri TSC-a sutra od 19 časova dočekuju ekipu Železničara iz Pančeva u okviru 7. kola Superlige Srbije.

"Posle pauze koju smo imali i dobre serije u prethodnim kolima čeka nas nova izazovna utakmica. Igračima sam rekao da sav fokus treba da im bude samo na ovoj utakmici. Ako ne budemo kakvi treba protiv Železničara, bolje da ne idemo u London i ne igramo protiv Vest Hema. To da su nam neki mediji već upisali tri boda i samo priča o utakmici u Londonu mi se ne dopada", istakao je Lazetić.

On ističe i kako njegovi igrači moraju da imaju stav kako je svaka utakmica najvažnija u tom trenutku, te da se samo tako nastavlja niz dobrih rezultata.

"Nadam se da igrači neće upasti u zamku priče o utakmici koja dolazi tek za deset dana, već da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima kao do sada. Nas je na drugo mesto prošle sezone i dobre rezultate ove sezone, sa pet vezanih pobeda i bez primljenog gola, dovelo to što smo na svakom treningu i utakmici bili koncentrisani, fokusirani, igrali sa puno strasti i energije i na taj način pobeđivali", konstatovao je Lazetić.

Napadač Marko Rakonjac se složio sa trenerom, ali i izrazio uverenje da će igrači opravdati poverenje stručnog štaba.

"Dolazi nam ekipa koja je pokazala da može da odigra jako dobru utakmicu sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Mislim da će biti teška utakmica, jer pretpostavljam da dolaze da se nadigravaju sa nama. Pored svega toga svakako mislim da ćemo pobediti u meču", zaključio je Rakonjac.