Superliga Srbije

Popović: Hoćemo da Vojvodina u svakom trenutku dominira na terenu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

18.08.2023 15:21
Popović: Hoćemo da Vojvodina u svakom trenutku dominira na terenu Fudbalski klub Vojvodina

Domaćin nije postigao gol, ali ima bod na kontu, gosti su zatresli mrežu u 270 minuta Mozzart bet Superlige, ali nemaju nijedan bod. Fudbaleri Vojvodine sutra od 19.00 časova (TV Arena sport 4) dočekuju Radnički u četvrtom kolu Superlige.

Novi trener Novosađana Ranko Popović želi da njegov tim dominira na terenu u svakom trenutku i upiše prvi ovosezonski trijumf.

"Nastavljamo naše upoznavanje i hod ka onome čemu težimo. Očekivanja od prvog dana moraju da budu ista, a to je da najpre budemo svesni gde smo i za koji klub igramo. Momci treba da imaju zadovoljstvo što su tu i da to prenesu na teren. Ako to budu radili na način koji tražimo, neće biti problema. Ni u jednom trenutku ne želim da potcenim protivnika, ali hoćemo da u svakom trenutku dominiramo na terenu", istakao je strateg Vojvodine na konferenciji za medije.

 

 

Dodaje da je svestan pritiska, ali je spreman da se sa njim nosi. 

"Nije isto kada u Vojvodini izgubite nekoliko utakmica i kada se to desi u nekom drugom klubu, koji je navikao na lošije rezultate. Kod nas su automatski veća očekivanja što donosi pritisak, a čim si u grču, sve se teže realizuje, mozak radi drugačije. Pokušao sam momcima da objasnim da je pritisak za privilegovane i da treba da budu srećni zbog toga. I dalje se upoznajemo, ali verujte mi da svi imaju podjednake šanse da igraju i na igračima je da se izbore".

Popoviću, koji je preuzeo ekipu nakon smene Radoslava Bataka, biće ovo debi na klupi Vojvodine pred domaćom publikom.

"Nemam tremu, ali sam uzbuđen. Publika je zahtevna, ali to i hoćemo. Kada neko nešto od tebe očekuje, to znači da te poštuje, a kada te neko poštuje, moraš da izađeš na teren i vratiš poštovanjem, odnosom i radom. Ako to bude na potrebnom nivou, rezultati će doći", zaključio je Popović.