Superliga Srbije

TSC sutra saznaje rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona: Nemanja Petrović se nada Olimpiku iz Marseja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.07.2023 22:11
TSC sutra saznaje rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona: Nemanja Petrović se nada Olimpiku iz Marseja MN Press

Fudbaleri TSC-a će na žrebu u ponedeljak saznati svog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv kog će prvu utakmicu igrati 8. ili 9. avgusta.

Defanzivac ekipe iz Bačke Topoloe, Nemanja Petrović, otkrio je da će ceo tim zajedno pratiti žreb:

"Svi smo spremni, ne samo za kvalifikacije nego i za Evropu. Zajedno ćemo ispratiti žreb sutra, kada ćemo sasznati sa kim igramo. Svakako i pre Evrope igramo u domaćem prvenstvu, tako da imamo i više vremena da se pripremimo“, izjavio je za "Mozzart Sport" zamenik kapitena Topolčana.

Potencijalni rivali izabranicima Žarka Lazetića biće Braga, PSV Ajndhoven, Olimpik Marsej i Glazgov Renders:

"Svi rivali koje možemo izvući su mi jednaki. Ako mogu tako da kažem, Glazgov Rendžers mi je tu među njima autsajder, ali su svakako veliki klub. Nekako bismo možda svi voleli da izvučemo Marselj jer znamo kakva nas atmosfera onda čeka, kao i dve vrhunske utakmice. Meni osećaj govori da ćemo izvući Bragu. Njihov stadion mi je jedan od najlepših u Evropi, igrao sam tamo dok sam bio u Portugalu, fenomanalan je osećaj. Takođe, ljudi tamo žive za fudbal, tamo sam pokupio velika iskustva. Svakako su i odlična ekipa, izuzetno fizički spremni i agilni", navodi Petrović.

Stadion u Bačkoj Topoli će moći da bude domaćin ranijih faza evropske etape, ali je zeleno svetlo od strane UEFA za grupnu fazu daleko:

"Svi u klubu bismo voleli da igramo pred publikom u Bačkoj Topoli, na našem stadionu. Nije isto kada u Evropi igraš kao 'gost' utakmice u kojima si domaćin. Nadam se da će tako i biti, jer smatram da na našem terenu možemo da igramo sa svakim, svakome da pariramo, da ga napadnemo i ugrozimo mu gol", podvukao je Petrović.