Superliga Srbije

Ni Marko Gobeljić nije u planovima Bahara: Još jedan starosedelac na Zvezdinim izlaznim vratima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.06.2023 22:42
Ni Marko Gobeljić nije u planovima Bahara: Još jedan starosedelac na Zvezdinim izlaznim vratima MN Press

Marko Gobeljić nije slučajno izostavljen iz protokola današnje prijateljske utakmice sa banjalučkim Borcem niti je tek tako propustio da makar sa tribina isprati pobedu Crvene zvezde. Radi se o tome da novi trener barak Bahar uopšte ne računa na iskusnog beka, kog će zato klub gledati što pre da proda, jer je poslednje leto pre isteka ugovora prava prilika da se zaradi na njegovom transferu. 

Prema saznanjima "Mozzart sporta", Izraelac mu je pre meča u Užicu saopštio da nije u njegovim planovima za sledeću sezonu i da zbog toga ne namerava da ga vodi na jak međunardoni pripremni turnir u Sankt Peterburgu (2 - 12. jul), na kom će pored crveno-belih učestvovati domaći Zenit, turski Fenerbahče i azerbejdžanski Nefči.

Ni to što je dao gol u prvom test susretu protiv selekcije Užica nije bilo dovoljo da ubedi naslednika Miloša Milojevića da je pravi čovek za odbranu osvajača duple krune u Srbiji, prošle sezone. tako da je došao kraj njegovoj odiseji u najtrofejnijem srpskom klubu, u koji je stigao iz Napretka 2017. godine i to kao vezista. 

Uz takođe precrtanog kapitena, Milana Borjana, poslatog na pozajmicu u slovački Slovan, i kolege iz zadnje linije Milana Rodića bio je prvotimac sa najdužim stažom u sastavu koji je Bahar zatekao i učestvovao je u osvajanju svih šest uzastopnih titula prvaka države. Za Zvezdu je odigrao 188 utakmica i dao 11 golova. 

Poslednje informacije kažu da ni iskusni igrač sredine terena, Slavoljub Srnić, nije na spisku onih na koje naslednik Miloša Milojevića računa, a vreme će pokazati na koji način će se klub s njim rastati, jer je i on ugovorom vezan za klub.