Superliga Srbije

Uroš Spajić poziva navijače na proslavu titule: Nadam se da će Zvezdaši napuniti "Marakanu" 28. maja

komentari (0)

Izvor: Tanjug

11.05.2023 15:38
Uroš Spajić poziva navijače na proslavu titule: Nadam se da će Zvezdaši napuniti "Marakanu" 28. maja MN Press

Defanzivac Crvene zvezde Uroš Spajić izjavio je za sajt kluba da mu je drago što je po drugi put obukao "crveno-beli" dres, kao i da veruje da će navijači za proslavu titule 28. maja ispuniti Marakanu.

Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili 34. šampionsku titulu u prvom kolu plej-ofa, pošto su pobedili ekipu TSC-a sa 4:1.

"Jako sam srećan što sam se oporavio i što je povreda prošlost. Veoma mi je drago što sam se vratio upravo u Zvezdinom dresu i što se utakmica igrala na Marakani. Bio sam ushićen, jedva sam čekao da istrčim na teren, pogotovo što je to kod kuće, gde je najmilije. Postigao sam lep gol i veoma sam srećan zbog činjenice da se tako sve odigralo, pred našim navijačima i mojom porodicom. Prethodnih godinu dana mi je prošlo kroz glavu u tom momentu, ali sam osetio i pozitivnu energiju kojom ću se voditi", istakao je Spajić.
 

Iskusni štoper dodaje da mu je nedostajalo igranje pred navijačima Crvene zvezde.

"Osetio sam od prvog trenutka konekciju između navijača i mene. Dodatna su mi motivacija da budem pravi, 100 posto spreman i da kad god budem igrao, budem na svom nivou, kao i da beležimo najbolje moguće rezultate što je i najvažnije. Drago mi je što sam se vratio, sve je neuporedivo i na višem nivou u odnosu na ono kada si u inostranstvu", rekao je Spajić i dodao:

"Nadam se da ću svojim partijama pružati zadovoljstvo svim navijačima, trudiću se, raditi na sebi kao i do sad. Sa nestrpljenjem čekamo i proslavu titule koja je planirana za 28. maj. Pozivam navijače da dođu u što većem broju. Teško je vreme, ali ćemo se mi potruditi da svima koji dođu na Marakanu upriličimo lepe trenutke. Naravno nije nam lako da igramo u ovoj situaciji, ali daćemo sve od sebe da zvezdaši koji će siguran sam dobro ispuniti stadion zadovoljni odu sa Marakane", zaključio je Spajić