Superliga Srbije

Spajić jedva čeka povratak na teren: Povreda je prošlost

komentari (0)

Izvor: Tanjug

15.04.2023 14:39
Spajić jedva čeka povratak na teren: Povreda je prošlost MN Press

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde  Uroš Spajić istakao je da se oporavak od povrede bliži kraju i da će zvezdaši imati priliku uskoro da ga vide na terenu. 

Spajić je pozvao navijače na utakmicu protiv TSC, ali i čestitao svim pravoslavnim vernicima predstojeći Vaskrs. 

"Oporavak napreduje odlično. Priključio sam se ekipi i radim u punom trenažnom procesu. Odradio sam već tri cela treninga sa saigračima. Očekujem da tokom cele sledeće nedelje treniram u punom ritmu. Videćemo kako ću se osećati, da li ću već u subotu biti u konkurenciji za tim i utakmicu protiv TSC ili u nekom sledećem meču, ali je sada samo na meni kako ću se fizički osećati. Pitanje je trenutka kad ću se vratiti na teren, očekujem ubrzo da zaigram ukoliko sve bude išlo po planu", istakao je Spajić. 

Pravi momenat da se iskusni štoper vrati na teren je upravo utakmica protiv TSC na kojoj igrači Zvezde već u subotu mogu da osvoje šestu uzastopnu titulu, a Spajić je imao poruku za sve zvezdaše. 

"Utakmica protiv TSC je kao i svaka sledeća najvažnija, to je nešto što se podrazumeva i sa čim će se složiti svaki igrač Crvena zvezde. TSC se pokazao kao dobar protivnik, ne čudi što su drugi na tabeli, to i rezultati pokazuju, nalaze se ispred našeg večitog rivala. Dosta su nas namučili na poslednjoj utakmici u Bačkoj Topoli. Očekujem dobar meč, igraju lep fudbal. Veoma je bitno da naši navijači budu na stadionu, oni su nam najveća podrška i 12. igrač. Svakom fudbaleru je mnogo bitno da oseti atmosferu na "Marakani", daju nam dodatni vetar u leđa kad nas bodre u velikom broju, kao i uvek mnogo je lepše igrati pred punim tribinama. Očekujem da će ljudi doći da nas podrže u velikom broju, nadam se da ćemo ostvariti pobedu na našem stadionu i obezbediti 34. titulu u istoriji kluba", rekao je Spajić. 

Praznična atmosfera je prisutna i u domu Uroša Spajića. 

"Vaskrs ću naravno provesti u krugu porodice, kao što je to bio slučaj i za Veliki petak. Farbali smo jaja, tačnije ja sam više nadgledao. Sjajna je prilika da odmorim dobro i iskoristim ovih par dana kako bih onda od početka nedelje bio spreman za rad sa ekipom. Naravno iskoristio bih priliku i da zvezdašima poželim srećan Vaskrs, da uživaju u prazničnim danima, a onda da se već u subotu vidimo na "Marakani", zaključio je Uroš Spajić.