Superliga Srbije

ARENA NA KIPRU: Uroš Spajić o režimu Vladana Milojevića, svojoj fizičkoj spremi u odnosu na prethodnu zimu...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.01.2024 22:54
Uroš Spajić TV Arena sport
Uroš Spajić

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na Kipru gde se pripremaju za nastavak sezone. Uroš Spajić je iskoristio slobodno vreme između treninga i utakmica i razgovarao sa ekipom TV Arena sport.

Štoper aktuelnog šampiona Mozzart Bet Superlige Srbije je prvo podelio svoje utiske sa početka priprema.

"Uslovi su odlični. Teren je perfektan. Hotel i hrana su odlični. Imamo sve uslove za dobar rad. Ovaj početni period je udaran gde treniramo jako. Prvo u Beograda, a sada i ovde", rekao je Spajić.

Iskusni defanzivac je zatim i objasnio kakav je trening režim tokom priprema na Kipru.

"Oba treninga su na terenu. Miloje (Dejan Milojević) voli da se dosta radi na terenu, taktički i sa loptom. Zato su uglavnom oba treninga na terenu. Nekako je i normalno da se tokom ovog perioda radi jako kako bi bili spremni za nastavak", objasnio je igrač crveno-belih.

Spajić se tokom prošle zime priključio Crvenoj zvezdi i u početku nije trenirao sa ekipom jer je bio povređen.

"Bio sam kao turista. Kad se setim koliko sam se nadao da ću biti spreman, a koliko sam bio daleko... Tek sada vidim koliko sam daleko bio. Hvala Bogu, to je iza mene i sad se radujem nekim drugim stvarim", objasnio je Spajić.

Šampion Srbije će u subotu od 13 časova odigrati drugi pripremni meč protiv mađarskog Zalaegersega uz direktan prenost na TV Arena 2 Premium. U prvom su slavili protiv kiparske Hlorake 3:2.

Ostatak intervjua sa Urošem Spajićem možete pogletadi na našem YouTube kanalu.