Superliga Srbije

Žarko Lazetić: Očekujem izazovan i zahtevan meč protiv Radničkog

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.05.2024 13:31
Trener TSC-a, Žarko Lazetić MN Press
Trener TSC-a, Žarko Lazetić

Trener fudbalera TSC-a, Žarko Lazetić izjavio je da očekuje izazovan i zahtevan meč protiv kragujevačkog Radničkog u 34. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, odnosno u četvrtom kolu plej-ofa.

Fudbaleri TSC-a dočekaće u sredu od 16 sati u Bačkoj Topoli ekipu Radničkog. Lazetić je istakao da je ekipa Radničkog od dolaska novog trenera Feđe Dudića premašila sva očekivanja.

"Čeka nas veoma dobra ekipa Radničkog koja sa pravom zauzima ovakvu poziciju na tabeli. Trener im je ulio samopouzdanje i jasno se vidi šta rade. Rekao bih da uživaju u nekom kontrolisanom haosu iz koga izvlače benefit, kontrolišu utakmice i dolaze do pobeda. Rezultati govore o njima i očekujem izazovan i zahtevan meč, značajnu i za njih i za nas. Biće tu puno duela, ali mi drugačije igramo i u zavisnosti od toga ko uspe da nametne svoj stil, imaće veće šanse za pobedu", rekao je Lazetić, preneo je zvanični sajt kluba.

Lazetić je naveo da očekuje odličan meč sa ekipom iz Kragujevca.

"I oni, kao i mi, daju puno golova, impresivno je kako Radnički prezentuje igru i koliko su hrabri i odlučni u onome što rade. Posle Zvezde i Partizana na tabeli su naše dve ekipe što po sebi govori da će utakmica biti odlična. Mi smo u dobrom momentu, stekli smo dobra i loša iskustva iz poslednjih duela i iz njih izvlačimo zaključke i pouke kako da budemo bolji. Nadam se da smo posle utakmice sa Zvezdom uspeli igračima da predstavimo šta je bilo dobro, šta je moglo bolje, kao i ono što nije valjalo i da ćemo to pokazati u sredu", naveo je trener ekipe iz Bačke Topole.

Lazetić je pozvao navijače da dođu u velikom broju na sutrašnji meč.

"Ostala su još četiri kola do kraja i čestitam momcima što su ponovo obezbedili Evropu. Taj kontinuitet nam je veoma važan, pogotovu zbog iskustva koje smo stekli. Videćemo sa koje će to pozicije biti i šta će nam doneti. Na nama je da se što bolje pripremimo, napredujemo u igri i da kroz ove preostale utakmice nastavimo u smeru koji imamo čitave ove sezone koju želimo da završimo na najbolji mogući način", istakao je Lazetić.

TSC se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 66 bodova, dok je Radnički četvrti sa 59.