Superliga Srbije

MozzartBet Superliga na Areni sport: IMT dočekuje Ivanjičane, TSC gostuje u Kruševcu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.03.2024 11:25
Fudbaleri TSC-a MN Press
Fudbaleri TSC-a

Premijerne utakmice 24. kola MozzartBet Superlige na programu su danas, gde će snage odmeriti fudbaleri IMT-a i Javora, odnosno Napretka i TSC-a.

IMT i Javor (14:00, Arena 1 Premium) bore se za izađu iz opasne zone, pa su obe ekipe pod imperativom pobede u Beogradu. Ovo će biti njihov drugi susret u sezoni, a prvi je završen remijem u Ivanjici (1:1), gde je domaći Javor jedva odoleo IMT-u, koji je imao čak 24 šuta na gol, naspram tek dva rivala.

U drugoj utakmici dana, Napredak će u nešto kasnijem terminu (16:00, Arena 1 Premium) dočekati TSC, koji u Kruševac stiže nakon poraza od Crvene zvezde (1:3) u prošlom kolu. Uloga favorita, jasno, prepuštena je Toplčanima, koji su pred svojim navijačima u prvom okršaju sezone igrali 1:1 sa današnjim rivalom. Pa će ovo biti dobra prilika da se revanširaju "čarapanima" za propuštene bodove, budući da su u Topoli bili znatno bolji protivnik.
 


"U odnosu na Napredak sa kojim smo odigrali nerešeno u decembru, vidi se veliki pomaku u njihovoj igri. Ni tada nismo uspeli da ih pobedimo, iako smo bili dosta bolji.  Jasno nam  je da su odlična  ekipa koju predvodi iskusni trenerom koji zna šta hoće. Dobro su izgledali u poslednjim mečevim protiv Novog Pazara, Voždovca i Čukaričkog, disciplinovani su, a u ovom trenutku imaju verovatno najbolju tranziciju u našem prvenstvu.", rekao je između ostalog trener TSC-a Žarko Lazetić pred gostovanje u Kruševcu.

MozzartBet Superliga, 24. kolo.

Četvrtak

IMT - Javor 14:00 (Arena 1 Premium)
Napredak - TSC 16:00 (A1P)

Petak

Radnik - Radnički 1923 16:30 (A3P)
Spartak - Novi Pazar 16:30 (A1P)
Mladost - Čukarički 18:30 (A3P)
Vojvodina - Voždovac 18:30 (A1P)

Subota

Crvena zvezda - Partizan 17:00 (A1P)
Železničar - Radnički Niš 19:00 (AS1)
 

Standings provided by Sofascore