Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Spušta se zavesa na prvi deo sezone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.12.2023 10:58
Aleksa Janković MN Press
Aleksa Janković

Jesenji deo sezone u Mozzart Bet Superligi se primakao kraju i ostalo je da se odigra još samo 270 minuta fudbala pre nego što svi prvotimci odu na zasluženi odmor.

Ovog petka na programu su preostala tri meča odoženog 9. kola elitnog ranga takmičenja u Srbiji, a prvi će na teren izaći fudbaleri Čukaričkog i Mladosti iz Lučana koji se od 14.00 časova sastaju na Banovom brdu, dva sata kasnije je na programu duel između Javora i IMT-a u Ivanjici, a zavesu na prvi deo sezone od 17.00 časova spuštaju prvotimci TSC-a i Napretka u Bačkoj Topoli.

"Brđani bi u slučaju trijumf nad Lučancima mogli da prezime i na četvrtom mestu tabele Mozzart Bet Superlige Srbije, dok bi TSC na trećem mestu mogao da smanji zaostatak za drugoplasiranom Crvenom zvezdom, odnosno liderom Parizanom.

"Nemamo mnogo izbora protiv Mladosti, moramo da idemo na pobedu, da probamo da sa tri boda zaokružimo ovu polusezonu, koja nije bila baš najbolja po nas. A potom da se spremimo tokom pauze i da pravi Čukarički gledamo na proleće. Siguran sam da ova ekipa ima ogroman potencijal i da će biti daleko bolja u drugom delu šampionata. Mnogo će nam značiti i igrači koji se vraćaju iz povreda. Napredovali smo kroz evropske mečeve, videlo se to iz utakice u utakmicu, bili smo sve bolji i bolji. Ali, za sada razmišljamo samo o meču protiv Mladosti, koji će biti izuzetno težak", rekao je u razgvoru za klupski sajt prvotimac Čukaričkog, Vukašin Jovanović.

Prva dva meča poslednjeg takmičarskog dana u jesenjoj polusezoni biće prenošena na kanalu TV Arena 1 Premium, dok meč iz Bačke Topole možete pogledati na TV Arena 3 Premium.

Mozzart Bet Superliga Srbije, 9. kolo

sreda

Radnički 1923 - Radnik 1:0 (1:0)
/Sahli 22/

Partizan - Crvena zvezda 2:1 (1:0)
/Natho 41 pen, Saldanja 66 - Endijaj 71/

četvrtak

Novi Pazar - Spartak 0:1 (0:0)
/Ubiparip 87/

Radnički Niš - Železničar 1:1 (0:0)
/Petrov 54 - Konatar 90+2/

Voždovac - Vojvodina 3:2 (2:1)
/Teodorović 28, Flemings 43, 76 - Vukanović 18, Matić 90+1 a.g./

petak

Čukarički - Mladost 14.00 (TV Arena 1 Premium)

Javor - IMT 16.00 (TV Arena 1 Premium)

TSC - Napredak 17.00 (TV Arena 3 Premium)

Standings provided by Sofascore