Superliga Srbije

Šta u Partizanu i Zvezdi očekuju pred 173. "večiti derbi"? Konferencije crno-belih i crveno-belih na TV Arena sport

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.04.2024 08:05
Vladan Milojević i Igor Duljaj MN Press
Vladan Milojević i Igor Duljaj

Poslednja očekivanja pred 173. "večiti derbi" iz tabora Crvene zvezde i Partizan trebalo bi da čujemo neposredno pred početak susreta koji se igra u subotu i to u izjavi za TV Arena sport, a ovog petka će oba kluba održati uobičajene konferenciju za medije.

Takođe, i one će ekskluzivno biti prenošene na najgledanijoj sportskoj televiziji u ovom delu Evrope.

Prvo obraćanje javnosti zakazano je u Humskoj od 11. časova kad bi, po svemu sudeći, trebalo da se obrati prvi trener Igor Duljaj, iako zbog suspenzije ne može da sedi na klupi tokom same utakmice.

Njega će na tom susretu menjati prvi pomoćnik Albert Nađ, ali do sada je bila praksa da se u svim sličnim situacijama pred novinarima pojavi šef stručnog štaba.

Četiri sata kasnije na stadionu "Rajko Mitić", gde će prvog dana vikenda i biti odigran173. prvenstveni duel dva najtrofejnija srpska kluba, svoja očekivanja će izneti i trener Zvezde, Vladan Milojević, koji će u subotu 200. put sa klupe predvoditi crveno-bele.

Početak utakmice zakazan je za 18.00 časova, pravdu će deliti arbitar Pavle Ilić koji je tu čast imao i na prošlom "večitom derbiju", a direktan prenos je obezbeđen na kanalu TV Arena 1 Premium, kao i bogat studijski program pre i posle meča.